BilderTräning

Just nu

Clean Camp drar igång nu & hurtiga själar har samlats i Rålis för att kötta ett pass lett av kvinnan med svart bälte i Crossfit- Camilla Salomonsson💪🏼

Mitt hjärta slår volter just nu…

Att få avsluta en arbetsdag med ett utomhuspass omringad av både vänner och familj- det är onsdagslyx det!

Nu: Drar vi igång!

//Sen: Grillade hamburgare från Brödernas foodtruck

3 Kommentarer

 1. Matilda

  Det absolut SISTA man ska göra direkt efter microneedling är att träna? De säger ju tydligt att man ska undvika svett i 48 timmar efter behandlingen eftersom det kan irritera huden

  1. Jasna

   Det stämmer bra det du skriver. Tror inte Paula har gjort behandlingen, hon kanske bara skriver så och reklamerar salongen.

 2. Emelie

  Vad roligt! Har ni något schema för vart ni kommer befinna er och när? 🙂 är det fritt för alla att delta?

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting