Bilder

Just nu

Överraskningsdagen har börjat!

Vi är sammanlagt sex kompisar som överraskar Michan idag och vi började med att mötas upp för en lunch på Daily’s cafè

Ingen av tjejerna hade käkat här tidigare men dom vet om att jag ÄLSKAR deras sallader och omeletter? Maten fick MVG även utav dom

Nu: Mot destination unknown!

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting