Kärlek

Just nu

Skolan stängde tidigare idag så passade på att sno en halvtimme med henne själv med mellis på Långbros bakficka innan vi hämtar Tiki❣️

Älskade plutt, när blev du så stor? Hemma har vi överraskningar inför farsdag att dona med. Gymnastik i eftermiddag och ikväll ska vi bada i poolen. Mysigt!

2 Kommentarer

  1. Kickii

    Hur reagerar Leonore sen att bara du o Molly fikat utan henne? Mina barn 3 och snart 7 år är jätte avis på varandra. De e hela tiden ”ja o mama åt en glass idag nananana” o retas o ha sig. Blir till slut inte värt o göra sånt..

  2. Annica

    Såå grymt härligt! Att få lite egentid sådär med barnen. Min sexåring och jag får lite egentid varje dag då vi promenerar från skolan ner till förskolan för att hämta hennes två småsystrar. Det är en promenad på 10-15 minuter och vi pratar om allt möjligt. Så otroligt härligt att höra barnens tankar och funderingar. Speciellt nu då hon LÄNGTAR efter sitt tredje syskon som föds i maj. Hon är så ”taggad” säger hon.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting