Allmänt

Just nu

Man måste ha kul på jobbet! Här på diskbänken ligger Mikaela, vi gör allt för dom rätta vinklarna ?& väggen hörni… den är klar?? Satan vad nöjd jag är över resultatet och mig själv. Färgen måste få torka så visar er resultatet imorgon. Nu ska jag torka av mig färgen som skvätte i mitt ansikte och hämta hem kottarna♥️

Dress från ICANIWILL

6 Kommentarer

  1. J

    Hej, varför målar du med pensel, och inte roller? Finns det nån speciell anledning, typ ute efter att göra mönster eller liknande? Jag tänker, att det är smidigare och går fortare med roller men ibland är det ju inte det viktigaste. Häftig färg förresten!

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting