Kärlek

Just nu

Ordnat med lite viktiga saker nu på morgonen som barnen önskade skulle fungera💗 Nu är jag redo för att själv göra mig i ordning för dagens resa till Eeeespaña

2 Kommentarer

  1. Jessica

    Paula, hur underbar är inte du! ❤️ Vill bara säga, du är så otroligt otroligt inspirerande! Du ger grymt mycket inspiration till mig, gällande träning och din positivitet!
    YOU GO GIRL! 💕

    Kram från en 20-årig tjej Jessica

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting