Bilder

Just nu

Dagen blev bra trots allt. Vi har bara varit men haft det mysigt. Nu sitter jag i en uber påväg in till stan för att möta upp dom andra. Det kändes lyxigt att få smeta på lite mascara, och spruta på min nya festliga parfym.

Blev en glittrig topp som jag köpte på Zara i somras (visar bättre bilder senare) //PUSS

6 Kommentarer

  1. Julia

    Gud så fin du är, som alltid! Och vad skönt att det kändes bättre sen. Kom ihåg att man får ha dåliga dagar, har jag försökt påminna mig extra mycket om denna sommar när jag varit sjukskriven för utmattning (dom dåliga dagarna har dock varit för många men det är bara nått man fått ta). Fint att du delar med dig av det iaf. Kramar <3

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting