Bilder

Just nu

Vi är på Tallinns Frilufsmuseum och kollar in hur det såg ut förr i tiden Här finns också en massa djur

Min gullgroda?Leonore lyssnar på mormor som berättade om att i förr i tiden var dockorna gjorda i träI skolan fastnade vi Mysig affär
Nu åker dom häst och vagn, jag blir alldeles för allergisk!

1 Kommentar

  1. Anna

    Ok, såg nästan exakt ut som ”Vallby friluftsmuseum” i Västerås:) ett tips om ni vill till nåt liknande i sommar!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting