Okategoriserade

Just nu

It’s a wrap! Vi är klara med plåtningen för Polarn och pyret. Ikväll är det min träningskväll, igår var det Hugos. Snart kommer det upp en tänkvärd lista =)

 

sandra med kameran i högsta hugg, hon är bäst

IMG_8023

IMG_8029

IMG_8031

IMG_8032
 

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting