Allmänt

Just nu

Det är vardagslyx att kunna ligga här med en bok. Leonore sover siesta och Hugo är ute med Molly och min lillebror och spelar fotboll. Vi har varit på äventyr idag och hälsat på en massa getter. Det är 28 grader här så vi tänkte kanske bada lite i poolen om en stund när alla är vakna och samlade =)

 

pa265183

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting