Allmänt

Just nu

Efter ett par timmar med plåtning utomhus sitter jag nu på perrongen och huttrar. Jag väntar på tunnelbanan som ska ta mig in till Lindex Showroom. Det må vara soligt ute men i skuggan var det KALLT! & jag var lättklädd…

Ni vet när man fryser så mycket att det känns enda in i märgen? Idag beslutade jag mig för att det är för tidigt att gå ut utan jacka eller barbent (trots att jag själv gjorde det redan i förra veckan?)Skäms-situationen som uppstod när en man satte sig bredvid mig när jag tog selfies

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting