BilderMolly 1,5 år till 2 år

Just nu

Detta soffhäng med en dotter som klättrar runt som en liten apa =)

3 Kommentarer

  1. Fanny Sahlin

    Haha ja det där känner jag igen, trots att jag bara har en flicka på 8 månader. Medans jag tittar på tv eller i telefonen då ska hon ha antingen kontrollen, mobilen, dra i håret, försöka nå något på bordet eller bara hänga haha underbart!!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com