Bilder

Just nu

En morgon som började tidigt för oss! Redan kl 10 mötte vi ett gäng mammor för att bege oss till Loppis event på Skepparholmen. Det är alltid kul att träffa en massa folk men Molly blev nog allra gladast när hon fick träffa sin kompis Mercy. Nu är vi påväg hem med en kamera som kanske har 399 bilder från dagen. Så fort jag hittar en lugn stund ska jag slänga in dem i datorn!

Här är jag, Molly, Mercy och Stephanie

20140930-145557.jpg

2 Kommentarer

  1. D. DeMarkey

    Åh det låter som en härlig dag i morgon! Hoppas du får det bra och alla andra också, som ska dit. Själv har jag ingen bebis längre, 🙁 så jag har nog inget där att göra. :/

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting