Molly 8 månader till 1 år

Just nu

Förlåt för dålig uppdatering, dagen blev inte riktig som den var tänkt. Vi är på barnakuten med Molly, troligtvis öroninflammation. Med tanke på att jag var världens öronbarn får vi hoppas att detta är en engångsföretelse för Mollys skull. Jag, mormor, morbror och farmor är med på sjukan och snart kommer pappa Hugo. Vi hörs mer senare, nu måste jag jaga lillan som trots feber har myror i brallorna!

20140331-160808.jpg

8 Kommentarer

 1. Madeleine Camenius

  Var på en mage/tarm kurs där ny forskning visar att om tarmen är inflammerad och irriterad av ex mjölk eller andra allergener så sväller även hörselgångarna av allergenerna. Kan vara så enkelt som att det behövs mer goda bakterier, probiotika till tarmen.

 2. J

  Emma: Men gud, det är väl inte upp till dig? Jag vet att hon tidigare kommenterat de kommentarer som Dessie fått på sin blogg angående sin mammaroll och tyckte att kommentaren var fin till henne, sedan höll jag inte med om det som stod i slutet. Som om att jag menade illa eller på något sätt var okänslig. Nej, skärp dig. Skulle kommentaren varit hemskt eller på något sätt opassande skulle den inte ha godkänts, så sköt du ditt istället.

 3. Emma

  Hoppas Molly kryar sig snart!!!
  J: Nu är Paula på akuten med sitt barn, dra snälla inte Dessies bloggs kommentarer hit. Inte nu i alla fall. Även om kommentaren om Paula var fin och stämmer.

 4. J

  ”Alltså det är sån skillnad att läsa din blogg och exempelvis paulas, hos henne lyser den extrema kärleken till sitt barn tydligt. Hos dig känns det mer som att vara gravid var ett straff”. En kommentar dessie fick på sin blogg. Håller verkligen med om att din kärlek lyser igenom, men tycker att det är hemskt hur folk behandlar en nybliven mamma. Hon gör sitt bästa och är säkert den absolut bästa mamman för sin lilla gosse.. 🙁

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting