AllmäntBilder

Just nu

Idag är det födelsedagsfirande för min pappa som gäller! Hans vänner ska komma hit och pappa ska när som helst åka för att hämta min lillasyster. Det var ett tag sedan jag såg henne så nu längtar jag tills hon kommer. När ens dagar börjar vid sju så har halva dagen gått redan vid kl 14. Gästerna kommer om ett par timmar så jag och Molly passade på att gå en prommis till en lekpark här i Strängnäs =)

Mammas hjärta

Jaga fåglar

Lagom uttråkad blick =)

8 Kommentarer

  1. Melissa

    Herregud Molly är lika söt som socker! Tänkte dock tipsa om att smörja såren i ansiktet hon fick efter att hon ramla med Aloe Vera gel, läkningsprocessen blir snabbare och inga ärr 😀 Finns att kköpa på life el ngn annan hälsokost.

  2. Nina

    Hej.
    Hur tänker ni kring solskydd till molly när ni är ute och leker eller ute och går? Tänker främst på om ni smörjer in ansikte och andra ställen som inte kläderna skyddar.

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting