Tips

Julklappstips- Till dig själv

Min fina branschkollega PT-Fia har släppt en kalender. Men inte en vanlig kalender utan en kalender som fokuserar på Vardagsbalans.

Jag tror att de allra flesta kvinnorna kan relatera till att man ger så mycket av sig själv till andra. Och att man inte alls prioriterar sig själv i samma utsträckning.

Jag ser den här fantastiska kalendern som en påminnelse. En påminnelse om att även jag ska ge mig själv tid under 2021.

Här är lite glimtar ur vardagsbalans kalendern:

Högsta prioritet och ”vill hinna med” kan man se som en bonus

Mellan årets alla veckor och månader fylls sidorna i kalendern av texter som handlar om olika saker.

Det känns som att man kommer stanna upp, läsa och faktiskt ta till sig påminnelsen som PT Fia önskar att förmedla – Att hitta vardagsbalans.

Boken är fylld utmaningar. Allt från att utmana sin egen livssituation till att göra 10 utfallssteg en gång om dagen under en vecka.

Jag kommer att använda mig av denna kalender och göra den till min. Fylla den med mina tankar och känslor. Kalendern känns som ett fint verktyg för att göra 2021 till ett snällt år♥️.

5 Kommentarer

 1. M

  Hej härliga du!
  Jag vill väldigt gärna ha tipS på julklappar till kids! Jag har tre barn (7, 3 och 1 år gamla). Och jag upplever att de har precis allt de behöver? I en katalog önskar de sig såklart allt allt allt men jag får panik på köphetsen. Känns som jag rensar ut leksaker stup i kvarten vilket gör att jag får ännu mer dåligt samvete att köpa nytt. Snälla ge mig tips på vettiga hållbara julklappar 🙏🏻❤️ Upplevelser känns inte relevant just nu då det är för abstrakt och osäkert i dessa tider. Vad köpet ni till barnen? Kram

  1. Paula Rosas

   Hej M! Spana in bloggen på fredag! Jag jag gjort en DJUPDYKNING i leksakernas värld och noga valt favoriter med något syfte😍. Jag har också rensat massa bland leksaker och gett bort sånt som våra växt ifrån!

 2. Stina

  Gud vilken fin och bra en! Har alltid tänkt att ”ja sånt här ska jag skriva in själv i min egna kalender” men det blir ju aaaldrig av haha – en prioriterar ju allt annat än tid för sig själv… :/ Väldigt fint tips, blir att skriva ner direkt till vill ha-listan!

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting