Dagens fråga

Julchips med smak av Salted Caramel

”Vad i…” tänkte jag när jag gick förbi Estrellas limiterade julchips med smak av Salted Caramel .Jag gillar att pröva nyheter och jag minns förra vintern när Kavli kom med sin då nya saffransmjukost (succé!).

Alla i familjen var exalterade för att smaka på julchipsen i helgen Tyvärr, detta var ingenting för oss! Chips ska smaka salt (enligt mig) och inte sött. Jag har aldrig förstått mig på att blanda just sött och salt och minns min stora förvåning när jag för första gången såg en kompis doppa pommes i mjukglass på donken (WTF🤣).

Äej, föredrar chips salta. Någon annan som har hunnit testa dessa limiterade julchips? Vad tyckte ni?

7 Kommentarer

 1. Therese

  Vi tyckte också dom var hemska och att smaken blev mer som en arom i munnen, superkonstiga. Jag tror dock att dom kan räddas med typ glass. Tänk kolasmaken mot glass och lite sälta. Jag gillar dock inte glass själv så tänker inte prova 😂

 2. Malin

  Vår familj testade också i helgen och tyckte som ni – chips ska inte vara söta. Blev någon konstgjord smak. Diss från vår familj. 🙂

 3. S

  Förra året hade de dom godaste chipsen jag ätit, med smak av julost. Dom var så fruktansvärt goda! Blev så besviken när dom gick ut med att dom inte skulle komma med dom även i år utan istället släppte salted caramel. Jag tänker inte ens köpa dom, det säger sig självt att det inte är någon hit.

  Däremot är kombon sött och salt oslagbart! Älskar att doppa pommes i mjukglass, glass med salted caramel och reeses.

 4. Klara

  Testade också i helgen. Verkligen ingenting för oss heller. Sällan något inte äts här hemma men den påsen är fortsatt orörd.

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting