AllmäntTankar

Jag vet vad vårt tredje barn ska heta!

 

Både jag och Hugo är inställda på att vårt tredje barn också skulle bli en tjej. De är såklart helt omöjligt att spekulera kring men de känns bara som det. Vi gör inte söner, men vi skulle bli SÅ glada över en pojke såklart!

Hur som helst, hur fint är inte Florence?

Florence Isolde Rosas.

Florian tycker vi inte alls är lika fint som namn till en pojke. De låter alldeles för mycket som Flux munskölj.

Min lillebror har de finaste namnet av dom alla- Leon. Hans namn var en stor inspiration för Leonore. Först tänkte vi Leona men vilken tur att det blev Leonore.

Tycker också om:

Julie
Joline
Nicoline
Lovis
Julian
Nicco
Matheo
Theodor

 

-Vad har ni för namn till era ofödda barn?

För en sekund var jag tvungen att fundera på vem det här var! Det är Leonore som bebis. Tänk att bebistiden försvann så fort!

56 Kommentarer

 1. Camilla

  Är i v 30 och väntar en flicka. Om vi tycker att namnet passar henne när hon kommit till världen får hon namnet Saga. Hade det varit en kille skulle han heta Nicholas.

 2. Lotta

  Å jag älskar också Leon. Har alltid tyckt att det skulle vara roligt att få tvillingpojkar. Leon och Noel skulle dom få heta då. Tycker det är kul att ett namn kan bli två, beroende på om du läser det fram eller baklänges.

 3. Angelica

  Är i vecka 18, vi har inte fått reda på könet än men tänkte kolla det på RUL om två veckor. Det enda namnet som jag gillar är Harry. Sambon gillar också namnet så hoppas det blir en Harry annars har vi problem 🙂
  Men roligt och läsa lite namnförslag!

 4. Angelica

  Levi eller Elton om vi får en pojk, är lite inne på Lilly och det blir en tjej om vår Säga får ett syskon i framtiden ♡

 5. Sofie

  Jag och min sambo är helt överens om namnet Atlas om vi skulle få en liten pojke. Vi fick tyvärr precis veta att vi har fått ett uteblivet missfall och jag kan inte sluta fundera på om det var en liten Atlas som låg i min mage. Mitt hjärta är krossat men jag hoppas att vi snart får vår bebis. Dina gamla inlägg om era missfall har hjälpt mig mycket! Alla säger att missfall är så vanligt men ändå pratat knappt någon om det. Så, tack Paula!

 6. Ida

  Min pojke heter Leon. En till pojke hade fått namnet Malte. En flicka.. först tänkte jag Novali men nu har jag ett annat i tankarna… Kanske blir Novali i andranamn

 7. C

  Min systerdotter heter Florence 🙂 Jag hade jättesvårt för namnet innan hon föddes och tyckte att min syster hade sjukt dålig smak, men nu tycker jag att det är så fint! Superpassande namn på världens roligaste, gladaste och finaste lilla tjej <3

 8. Nicole

  Jag personligen gilla engelska namn, då jag älskar att resa skulle jag aldrig kunna ge mitt barn ett svenskt namn som är svårt att uttala i engelskan.
  Gillar också namn som funkar för både tjej och kille.

  Octavia, Samantha, Charlie, Taylor, Ryan.

 9. Lina

  Får en son i Aug, och vi tycker inte om samma namn så vi har fortfarande inte bestämt om oss men preliminärt blir det Leon Milian ☺️

 10. Cassandra

  Namn nästan helt i min smak ?? Hade med 6/8 namn du nämnde när vi väntade barn, och me tillslut blev det en Theodor.
  Men även Rio eller Cornelis är storfavoriter för pojke, och Lykke, Shanice & Chantelle för tjej.. .får helt enkelt se om det blir någon mer produktion, är ju inte så taggad på att vara gravid igen, men ett syskon är ju alltid fint :))

 11. Frida

  Vilka fina namn! Jag har inga barn ännu, men jag har en låååång lista som funnits i några år och den har fyllts på och tagits bort genom åren men de flesta har fått stå kvar sedan början!
  Får se om de blir några av dessa namn i framtiden eller så kanske barnen ser ut som något helt annat namn! Spännande! Älskar namn och kan sitta och diskutera namn och dess betydelse i evigheter, om de är mjukt eller hårt och om de känns personligt eller blankt osv. Här kommer min lista!

  Wilhelmina/Vilhelmina
  Greta
  Linnéa
  Alice
  Sigrid
  Vendela
  Märtha
  Esther
  Estelle
  Wira
  Dolly
  Donna
  Alma
  Alva
  Celiné
  Madicken
  Lovis
  Jolene
  Signe
  Alba
  Willemo

  Astrid mellannamn

  Noel
  Alfred
  Gabriel
  Svante
  Melker
  Walther
  Gillis
  Ebbe 
  Emrik
  August

 12. Lovisa

  Min trio heter Lovelia, Mileja och Colin. Nu blir det inga fler barn men har så många namn jag velade mellan innan vi namngav sista.. Ian, Valton, Theus, Emrik, Rio, Helmi, Elmira, mfl ?

 13. Ulrica

  Vi hade två tjejer och bestämde oss för en tredje. Vi var helt säkra på att det skulle bli en tjej till men ut kom en liten William, tjejerna heter Moa och Saga

 14. Emma W

  Förlåt Paula men jag tycker Florence är riktigt fult, låter som en gammal sur fransk tant! ? men alla de andra namnen har fina! Jag har Liv till en flicka och Even till en pojke, båda är norska namn ?

 15. Emilija

  Har själv inga barn men har en lång namnlista med massa namn som jag kan tänka mig till framtida barn! Favorit namnen till flickor är: Astrid, Ophelia, Odette, Nadine, Valentina och Tiana. För kille är mina top 6: Deon, Beppe, Enzo, Orlando, Milan och Navin! Kram

 16. Sofia

  Vi fastnade i namn på L, Line, Lovis och blir det en tredje är det självklart också på L. Leonell oavsett kön ?

 17. Hanna

  Jätteroligt med namn, men tycker att vissa borde tänka ett varv till på att barnet är en egen individ som en dag kommer att bli vuxen och ha ett eget liv. Fick själv ett annorlunda och konstigt namn, har idag bytt till ett fint och ”vanligt” namn. Blev så dömd för mitt namn, ”Va? Vad sa du?” ”Hur stavas det?” ”Heter du så på riktigt?” ”Kan man verkligen heta så?” Att år ut och år in få höra det så fort man träffade en ny människa och skulle presentera sig är fruktansvärt. Men mina föräldrar hade säkert kul när dom spånade på namn och kom fram till mitt namn. Synd att jag fick ta smällen bara. Så snälla, ge era barn fina och lättförståeliga namn. Det är inte ni som resten av era liv behöver leva med konsekvenserna.

 18. M

  Min stora tjej heter Tulin och min lilla tjej Larin. Blir det en till tjej i framtiden så är jag inne på jolin, blir det en pojke så blir det Eli.

 19. Angelica

  Åh fina namn!

  Jag heter Angelica men mina föräldrar har alltid sagt alice till mig, idag bor jag i norge och här uttalar man alltid E i slutet av ett namn om det finns ett namn, alltså sofie uttallas sofiE inte sofi. Så min dotter ska heta AlicE med att uttala E i slutet eller AliciE.

  Son blir nog Levi J, det ska finnas ett J som ”mellanamn” för min pappa som gick bort för snart ett år sedan.

  Det är så kul med namn ?

 20. Malin

  Mina barn heter Léonard, Eléonore och Théodore. Om vi fick en till pojke så skulle jag hoppas på en Hector och flicka Linnéa.

 21. Melissa

  Jag har också två flickor på 6 och 4 år.
  Med sydamerikansk ursprung. Men valde en typisk ”svensk” namn på den stora o sen en typisk spansk namn som jag får massa frågetecken på men jag tycker inte är så svårt när man väl lär sig. ?
  Mathilda på den stora flickan och sen Ainhoa (som uttalas Ay- noa) på den lilla. Om vi nu skulle få en till flicka så blir de nog Selena eller Bianca. Om de blir en pojk så har vi bestämt att Santino eller Leandro. ?

 22. Johanna

  Leona är så vackert (men för likt min dotters namn) och Leonore likaså 🙂

  Tjejnamn är enklare än killnamn.

 23. Anna

  Vi har två pojkar och jag tror det blir en framtida liten pojke till, namn är då Julian, William eller Louie. Blir det en tjej så har vi Penny, Miriam, Vargali och Mollly som favoriter!

 24. Nicole

  Mina barn heter Mateo Harald Milano och Bonnie Maria Paris. Så om en trea kommer vill jag att den ska heta Bianca Isolde Och något till namn eller Nicholas Leonardo och något till namn. Men jag kommer ångra mig så fort jag blir gravid men just nu skulle den heta detta?

 25. Camilla

  Jeg er norsk og bor i Norge, men min mamma er svensk og heter Åsa. Jeg ELSKER navnet Åsa! Så det er mitt ønske hvis jeg får ei jente <3

 26. Lina

  Jag har en oändlig lista på barnnamn, har flest pojknamn dock. Har inte ett barn i sikte just nu men jag samlar på mig ändå!

  Detta är mina favoriter:
  Dante
  Matheo
  Assar
  Devin
  Chester
  Neville
  Romeo
  Levis
  Vidar
  Alvar
  Angello
  Destin
  Sivas
  Messiah
  Alve
  Costnar
  Theus
  Sale
  Marcelino

  Cordelia
  Leonie
  Laurella
  Lovalie
  N/Mathea
  Manuela
  Nessa
  Tigra
  Minea
  Lucia
  Milde
  Maissa
  Daphne

  Mina absoluta favoriter just nu är Matheo, Dante och Marcelino. Flicknamn är Daphne, Leonie och Manuela.
  Ett roligt sammanträffande är att min sambos mamma heter Manuela och det namnet har stått på min lista i flera år, kan bli fint att låta det gå i arv och hedra henne genom att kanske döpa vår framtida dotter till det 🙂

 27. Nikolina

  Så fina namn! Jag har själv en liten 1-åring som heter Joline, så tycker såklart att det är det finaste namnet? Får vi en till dotter någongång är jag inne på Bianca! Skulle vi få en pojke gillar jag Milton och Levi??? Älskar också namnet Leon men har tyvärr ett ex som heter det, så därför går det bort?

 28. Tess

  Favoriterna just nu inför en eventuellt tredje välsignelse.

  Tjej: Noelle, Norah, Alicia, Bianca eller Saga

  Kille: Julian, Maximilian eller Caspian

  Haha det finns så många fina namn att det är svårt att bestämma sig. Jag kör med många mellannamn på mina barn så blir det bra helt enkelt 🙂

 29. Emma

  Lovelia ska min framtida dotter heta, föll pladask för det namnet när vi fick in en söt liten kicka på förskolan med det namnet! Hängt med mig i snart fyra år!

 30. bsbdkkd

  tjej namn : London , Nairobi, Joline, Sasha, Nina, Sansa- Isabell, Yvonne

  kilnamn: Santino, Santos, Julian, Gabriel, Dj (dejey) , Diesel,

 31. Lind

  Jag har 3 barn, Julia, Alexander och Leonore 😉 Alexander heter Leon i andra namn och vi inspirerades av de när vi valde Leonore sen 😉 Leonore heter Lexie i andra namn, lite inspo från Alexander tyckte vi 🙂

 32. Lina

  Har bestämt att nästa barn ska heta Wilton. Är 100% säker på att nästa barn blir en pojke då sambon bara har pojkspermier tror jag haha! Han har 4 bröder och hans bror fick också en son.. såååattteh jag är helt inställd på en lillebror haha. Vårt nuvarande barn heter Melwin och tycker Melwin & Wilton låter så fint ihop?

 33. Savannah

  varför handlar jätts många inlägg om ett tredje barn när ni båda sagt att fabriken är stängd? jätte konatigt tycker jag! de e som om du skrev om en bror du inte hade hela tiden

 34. Emma

  Jag har en son som heter WILLIAM Angelo. Är även nygravid med andra barnet nu. Blir förmodligen en liten ELISE Adrienne eller en ADRIAN Emanuel 🙂

 35. Agnes

  Om det blir tjejer så gillar jag Vera och min sambo Klara, för då kan han säga ”Klara, färdiga, gå” när hon börjar gå ?? Sen skulle jag gärna döpa tjejerna till Vera Eleonora Holmqvist och Klara Theodora Holmqvist om jag får igenom det.

 36. Linnea

  Tycker att alla andra namn du skrev att du också tycker om var finare än Florence ☺️ Nicoline såå fint!! Om vi får fler barn så funderar vi på Elis eller Julius om det blir pojke. Neva eller Alina om det blir flicka ?

 37. Leoni

  Min dotter heter Solei i förnamn (sol på spanska, gift med en spanjor) och Florence i mellannamn 🙂 Sonen heter Ace (Som engelskans ace of spades) i förnamn och Sander i mellannamn. Om vi får fler barn så är mina namn på listan Isla (som i Aila), Alice och Naomi för en dotter och Caspian eller Akilles för en son. Älskar namn!! Hahaha. Stor kram

 38. Nathalie

  Jättefina namn. Har haft Bianca som namn hela tiden då jag förväntade mig iaf en tjej, men det blev två killar? Som heter Seth och Nicolas. Får se om det blir en tredje, men då blir det förmodligen en till kille haha

Visa alla 56 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting