Dagens fråga

Jag och Hugo funderar på att ta upp podden igen

Ja! Ni läste rätt! Varje vecka får vi kommentarer om önskan till att vi ska ta upp poddandet igen och vi har nu börjat prata om det.

Vi har ett par kriterier som vi vill uppfylla för att det för en framtida gång skulle bli bättre och mer strukturerat. Att redan innan säsongen drar igång ha en plan för avsnittet, färdiga punkter och att allt är klart med dom gäster vi skulle vilja bjuda in.

Vår vision är att ha en podd där snacket är högt och lågt inom utvalt tema. Teman för podden skulle utgå från våra grundstenar:

-Familjeliv

-Relationer

-Karriär

-Livspussel

-Träning

-Hälsa

Saker som det verkliga livet faktiskt handlar om, och utifrån dessa grundstenar bjuda in gäster som vi snackar med.

Vad tror ni om att vi startar en ny, och bättre podd till hösten? =) Har ni några fler tips till vad vi skulle kunna ta upp?

28 Kommentarer

 1. Maria

  Nej jag tycker ni gör er bättre i bloggform. Är så stor konkurrens så håll er till det ni är bra på tycker jag.

 2. sara

  JAA!!!
  Men som flera andra skrev – inte bara gäster, behåll ”er” och låt det få vara så avslappnat som i tidigare avsnitt. Absolut gäster ibland, men helst dem ni har omkring er i er vardag inte bara massa ”okända experter” som ska ge goda råd. Vill höra mer om ER och er vardag!! <3

 3. Kajsa A

  Jaaa! Så kul. Lyssnade alltid på eran podd när jag körde cardio på gymmet, eller kom hem från jobbet på eftermiddagen och gjorde kvällsmiddagen. <3

 4. Lisa

  JA! Podda igen! Jag har precis lyssnat klart på era tidigare avsnitt, upptäckte podden för någon månad sedan… Vore så kul med nya avsnitt!

 5. Catrine

  Är en sån tråkmåns som aldrig kommenterar men detta går inte att låta bli. ÄLSKADE eran podd, ser nästan fram emot hösten nu om detta skulle bli verklighet;-)
  Du är en riktig förebild, har följt både dig och Hugo i många år och älskar det ni gör! Fortsätt så??

 6. Erika

  Ja starta podden igen ? eran podd var den allra första jag lyssnade på. Hade liksom bojkottad det innan. Det är så roligt att lyssna på er!

 7. Hanna

  Jaaaa!!! Det hade varit så kul om gästerna bestod av de som vi ser mycket av i era sociala medier, typ Pischa, dina föräldrar, Hugos föräldrar, Hugos bror etc!!

 8. Sabina

  Typ andra gången jag kommenterar här tror jag, men nu bara måste jag!! JAAA till podd! Älskade verkligen er podd och har lyssnat på alla avsnitt minst 2-3 gånger ?

 9. Jenny

  Tycker just relationer och livspussel vore intressant att höra mer om ? Ni känns så himla kloka bägge två. Och så är ni ju lite motpoler också och det är ju alltid kul

 10. Ronja Strömvall

  Jaaa!!! Snälla ta upp den igen! Det här är det bästa och roligaste jag hört på länge! Skulle sååå gärna vilja följa dig/er i mer rörligt material/podd. Är så tacksam och glad över allt du delar med dig av! Du är en av mina allra, allra största inspirationer och förebilder! Keep up the good work <3

 11. Rebecka

  Jaaa jag vill ha tillbaka podden! Men tycker att ni ändå ska behålla det som är NI, det man älskar är ju att man får vara med live när ni typ blir smått osams och sen börjar garva åt saker som ni diskuterar. Gäster skulle väl kunna bli kul emellanåt men snälla, inte BARA gäster. Viktigt att det fortfarande är Hugo och Paulas podcast tycker jag! Fast jo, jag kommer nog lyssna oavsett 😉

 12. Lolo

  JAAAA!!!! Bästa nyheten på länge. Tycker det är så roligt när ni bara pratar vardag. Lite om hur ni hanterar vardagliga ting som sker.

 13. Stronger Life

  Jag håller mig till era bloggar, älskar de. Hade svårt för vissa avsnitt även om jag faktiskt gillar er otroligt mycket. Tror man fick fel bild på nått vis. Detta är inget illa menat, du frågade och jag svarade, men du ska veta att jag tycker ni är ashärliga på bloggarna!!

 14. Gabriella

  JAAAAAA!! Bästa nyheten, sen ni la ner er podd har jag längtat efter att ni ska komma tillbaka. De bästa på hela veckan var att få lyssna på er!!!!
  Så imponerad av dig Paula, hur du står upp för vem du är och vad du står för. Sluta aldrig vara just du. Du är en riktig inspiration för mig

 15. Sophie

  Jaa! Hoppas att ni börjar med podden igen ? tycker verkligen om att lyssna på dig i utvecklingsamtalet, din personlighet och smarthet kommer fram mycket mer när man hör dig prata tycker jag 🙂 ett ämne som vore roligt att höra om… Sex! Men förstår givetvis om det är för privat 🙂 Men man kommer ju inte ifrån att det är fasligt roligt att lyssna på.. ?

Visa alla 28 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting