Tips

Jackor 4 gravida

Jag har fått hem 3 fina jackor som är specialsydda för en gravidmage. Eftersom att min mage inte har dykt upp ännu ser det lite roligt och stort ut med jackorna. Vi testade med att stoppa en kudde under tröjan och då såg det bättre ut.

Jag behöver inte tre jackor så jag tänkte välja ut en till mig själv och köra en tävling med de andra två. Vill ni hjälpa mig att välja ut vilken jag passar bäst i? =) Håll ögonen öppna, tävlingen kommer att komma igång innan veckan är slut. Även fast man själv kanske inte är gravid kan det vara en julklapp till någon gravid man känner.

Jacka nummer 1

20121031-195307.jpg
Jacka nummer 2

20121031-195332.jpg

20121031-195420.jpg
Jacka nummer 3

20121031-195557.jpg

20121031-195704.jpg
Sen var jag en glad tjej för att vår bebbegull mådde bra 🙂
20121031-195903.jpg

20121031-195754.jpg

20121031-195821.jpg

105 Kommentarer

 1. emma

  alla tre jackor var superfina! men måste säga jacka nr.1 och/eller nr.3! svart går ju alltid hem.. hehe. ska du tävla ut de andra två är jag jättegärna med! är själv gravid, dock ”bara” i vecka 16. syns inte så jättetydligt, än, men bättre för tidigt än för sent :))

 2. Rebecca

  Jacka 1 utan tvekan, så du stilmässigt!
  Ville dessutom säga tack för att din blogg är så inspirerade och bra, take care!

 3. Emma

  Hej Paula. Jag vill bara att du ska veta att jag verkligen ser upp till dig. Om någon skulle se upp till mig, skulle jag nog också vilja att den sa det till mig. Nu är det såhär. Jag har en lång tid tillbaka läst paows,kissies,isabelles m.m. blogg dagligen. Jag har alltid läst deras bloggar för att det är kul och se vad som händer i deras liv. Men jag har aldrig NÅGONSIN önskat att jag hade deras liv. Dem är så fruktansvärt, ursäkta men, blåsta. ÄNTLIGEN verkar det som att det finns någon med fötterna på jorden. Ibland kollar jag även komentarer på deras bloggar och få se vissa skriva att ”dem är förebilder” och ”jag älskar dig”. Hemskt om inget annat! Fy, tänk hur många dem påverkar med sitt ibland fula sett att leva och vara. Jag brukar också tycka att såna komentarer är poänglösa. Tills jag hittade din blogg. Jag har faktiskt aldrig haft en förebild, förutom min mamma. ALDRIG, på riktigt.Tills jag började läsa din blogg. Det är någonting med dig som ingen annan har och som är så bra. Jag har alltid tyckt att Hugo ska bli tillsammans med paow igen. Nu förstår jag inte varför jag tyckte det. Förut var det alltid paows blogg jag gick in på först, nu är det din.

  Det jag försöker komma med detta är att jag hoppas verkligen inte bloggvärlden förstör dig, för det skulle vara slöseri med en ängel.

 4. Emelie

  Tycker du ska behålla både nr 1 och 2! Ettan till vardags och tvÅan till lite finare outfits! Jätte fina bägge två 🙂

  Nummer tre kan du gott Lotta ut hehe 🙂

 5. Anonym

  Första är mest vardaglig, den borde du behålla 😀 Den verkar vara varmast också så bebisen kommer tycka om det tror jag 😀

 6. Linnea! :) (7+3)

  Hej 🙂 jag tycker du med dina mörka drag passar i den gula, tycker jag! 🙂 jag heter Linnea och är lika gammal som du och är gravid i v.8 🙂 älskar kanske just därför din blogg! Ska bli superkul att ”följas åt”!! Kag har ingen blogg men skulle hemskt gärna vara med och tävla om en jacka ändå om det blir aktuellt! 🙂 ator kram till er alla 3!!

 7. Ida

  Jacka nummer 1 var jätte fin på dig!.. 3:an också men den såg så tunn ut?, mer som en vår/höst jacka (Dock kommer du väl vara rätt så höggravid när man börjar ha vårjacka?), så säger nog 1:an ändå! 🙂 Eller aa 1:an som vinter jacka och 3:an en du har mer mot våren. Lycka till i besluts ångest jungeln 🙂

 8. Sonja

  Paula du är så himla fin! 🙂 Vilken hårfärg har du färgat ditt hår med nu? det är super fint! lycka till med bebisen! stor kram 🙂

 9. ..

  Hej Paula, jag ar sa glad for din skull som ska bli mamma.
  Jag fick for tva dagar sen reda pa att jag var gravid efter jag trott att jag varit steril ellr haft svart att fa barn och har sen jag varit liten alltid varit ”emot” abort, inte a=for andra men jag sjalv vill aldrig ga igenom det. Jag fyller 19 i mars och min pojkvan ar 34 ar. Den underbara killen jag blev tillsammans har forvandlats till en sa elak och hemsk person att jag blir sa ledsen. Han har hotat men att jag inte far bo med honom langre da vi ar sambos i ett annat land. Jag ar sa hemskt ledsen, arg och besviken. Jag undrar bara hur du kande nar du fick reda pa att du var gravid, och om du skulle tanka dig att gora abort i borjan? Hur reagerade Hugo? Jag skulle vara sa himla tacksam om du svarade pa min mail eller har pa kommentarerna eller svarar pa ett inlagg men bara radera aldrarna.. Tack pa forhand.. Kram lycka till och jag ar sa lycklig och ”avundsjuk” pa att det verkar ga sa bra for dig..

 10. Sara

  Ettan var jättesnygg, passade dig verkligen jättebra!

  Vill bara säga att du har en fantastisk blogg och gillar verkligen att läsa om dig och ditt liv. Du skriver på ett sånt bra och uttrycksfullt sätt! 🙂

 11. Helena

  den första jackan är ingen bra kvalite på. Har den och fickorna går sönder väldigt lätt i sömmarna. Bara ett tips. Den e varm och skön, men man får vara väldigt försiktig när man använder fickorna..

Visa alla 105 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting