Bilder

It’s a wrap

Helt slut! Hoppat och skuttat mig svettig efter den här plåtningen. Vi höll till i skateparken i Högdalen. Lägg de på minnet om du vill ha en cool location att plåta i!

Martin fotade mig idag, jag är riktigt taggad på att få se resultatet. Tror att bilderna för Stronger kommer att bli riktigt coola =)

 

 

4 Kommentarer

  1. Johanna

    Ursäkta mwn vad du strålar! Aldrig sett dig så snygg wow!!! <3

    Usch jag som inte ens gillar snyggkommentarer hehe. Men hoppas en sådan är härlig att få för den kommer i all välmening <3

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com