BilderTips

Intensiv men rolig förmiddag

Min morgon började hos världens bästa pr-byrå. Spalt pr. Ett härligt tjejgäng och om jag hade kunnat hade jag gärna stannat där hela dagen! Nästa vecka ska jag tillsammans med vimedbarn åka ner till Ystad för att skämma bort oss själva. Vi är ett tiotal mammabloggare och jag tyckte att alla förtjänade en liten julklapp. Vad som finns i goodiebagen får ni se efter eventet!

Spalt hade fått i en hel del vårnyheter. Gissa om jag var i tjejhimlen!

Jag och Fina Nina

Efter en morgon hos Spalt var det dags för ett lunchmöte med Charlotte och Hugo på Raddison Blu. Vi åt på en av mina favoritlunchställen, Herr Julius. För andra gången i rad tog jag deras magiska köttbullar!

Finlunch med finsällis!

På torsdagar får man torsdagsgott! En varm äppelsmulpaj med vaniljglass

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting