Allmänt

Instängd i vårt egna hem

Min och Mollys dag höll på att sluta i kaaaaaos. Vår dejt men nya grannen ställdes in så vi stod kvar utan några planer för dagen. Jag messade Jessica och frågade om hon ville hänga på till Andys för att leka. Medans jag väntar på svar så går jag in i det nya rummet här hemma där vi har Mollys låda med kläder. Hon far såklart efter mig och håller på med egna bus. Medans jag tar fram kläder så smäller Molly igen dörren, som inte har något handtag!!!! Dörrjäveln är ny och det ingick inte ett handtag, hur sjutton tänkte man där?

Så vi är instängda i vår egna lägenhet, i ett tomt rum som bara innehåller en byrå. Min mobil låg självklart i sovrummet och Hugo hade 5 minuter tidigare gått hemifrån. Först började jag försöka få upp låset men det gick inte alls. Min andra tanke var att jag måste hoppa ut men jag visste inte om vår ytterdörr var olåst och om det skulle vara det betyder det att jag inte skulle kunna komma in. Och Molly tänkte jag absolut inte hoppa ut med, hon skulle kunna göra sig illa. Pricken på i:et var att jag bara hade trosor och bh på mig eftersom att detta hände imorse. Nähepp, vi får stanna här inne tills Hugo kommer hem i eftermiddag då. Vi satt i fönstret och kikade ut efter grannar. Efter ca 45 minuter kom en ut och jag öppnade fönstret och berättade hur situationen såg ut. Jag bad henne känna på vår dörr om den var olåst och yes det var den! Den snälla grannen kom in i lägenheten och pratade med mig genom dörren, vi försökte nå Hugo men han tränade så jag visste att det kortet var kört. Grannen ringde till min mamma som kom en kvart senare. Efter mycket om och men hittade hon ett annat dörrhandtag till en annan dörr och vi kom ut i friheten. Efter hopplösa timmar och det kändes väldigt oklart om vi ens skulle ha kommit ut.

Boven i dramat, den nya dörren

Efter en lunch så så åkte vi tillslut till Andys och lekte med Jessica, Kiara och där träffade vi även Isabella, Claudio, Oliviah och Elvira. Det vart en bra dag tillslut =)

Jessica och Oliviah

Skruttungarna lekte av sig

28 Kommentarer

 1. Nilla

  Hej! Det är nu den 12 men enligt din blogg har du inte uppdaterat sen den 9..:( Det kanske är så men om du har uppdaterat är det så synd att det strular med din blogg! 🙁

 2. Rebecca

  Jag såg på en dokumentär med en kvinnlig svensk skådespelerska där hon pratade om att moderlighet är det vackraste hon vet. I det ligger att se på världen med kärlek. Inte bara moderlighet i form av att vara mamma, utan moderlighet i stort – att vara nummer två, utan att för den sakens skull vara ett offer. Vi är så självcentrerade och självupptagna, vi tror att det handlar om oss – hur vi ser ut, vad vi råkar ut för, vad vi gör.

  Det fick mig att tänka på de två missfall du varit med om. Kanske handlade det inte om dig, dina behov och din önskan – utan om det du bar. Du var moderlighet. Du var inte första utgångspunkt, du var nummer två, Utan att vara ett offer. Jag tycker att det är ett väldigt meningsfullt betraktelsesätt som jag ville dela med mig av till dig!

 3. Jennifer Lagerkvist

  Skönt att det löste sig till slut! Kan tänka mig att det kändes jobbigt och obehagligt att inte kunna ta sig ut och sen ha en liten med också. Men det fixade du bra ändå! Stor kram

 4. Anna

  Hej!
  Såg att du ska börja på Ersta Sköndal, går själv där i termin 5 🙂
  Tänkte tipsa om en Facebook grupp som heter: Kurslitteratur För SSK studenter på ESH, Köp Sälj Och Byt . Där säljer studenter sina gamla böcker så man slipper köpa nya dyra böcker 🙂 Annars finns alla böcker man använder i skolans bibliotek men kan bli utlånade ganska snabbt .

  Ett annat tips är att införskaffa omvårdnadens grunder, dom är dyra men i våran klass har dom används i hela utbildningen så jag antar att ni också kommer använda dom 🙂

  Lycka till med utbildningen!

 5. EL

  Men fy faaaan! Hade inte klarat av det med min klaustrofobi 🙁 min värsta mardröm!!! Skönt att det löste sig ganska snabbt!

 6. annasvarld

  gaaah hur läskigt lät inte det där? skräcken att bli instängd så…men verkligen tur att du hade Molly i samma rum…
  annasvarld.vimedbarn.se

 7. Emelie

  Oj! Vilken tur att inte du blev inlåst ensam med Molly kvar i lägenheten ändå!! Och skönt att det löste sig! 🙂

 8. elin

  Jösses det låter som mitt barnkalas när jag var liten. Alla barnen skulle gömma sig i ett mörkt rum. Även den enda vuxna som var hemma gömde sig. Sist slog vi igen dörren till det lilla rummet och handtaget trillade bort på andra sidan. Var bara att snällt vänta tills någon kom hem eller tills föräldrarna började strömma in, haha.

 9. frida

  det går o stoppa in en vanlig kniv i översta hålet o vrida lite lite och sen trycka eller dra så får man upp dörren 🙂

Visa alla 28 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting