Allmänt

Ingen ska behöva dö

Det är mycket på gång nu. Närmst i tid kommer du att kunna se mig tillsammans med Therese Lindgren i en rolig inspelning. Dagarna i februari och mars än markerade med jobb och träning. Fredagar är fortfarande Mollys dag, en dag som jag alltid kommer hålla fri. Sen måste jag hitta en dag där jag och Leonore kan gå till öppna förskolan eller umgås med mina vänner. Det får vänta tills hon blir lite större, innan mars kommer jag inte vilja dra med henne till öppna förskolan för smittorisk. Än så länge får hon nöja sig med min och Mollys underhållning och den räcker gott och väl.

I mars kommer jag att gå med i barnvagnsmarschen. Det är ett initiativ från RFSU och marschen är mot mödrardödlighet. Visste du att varje dag dör närmare 800 kvinnor för att de har blivit gravida? Det är katastrofala siffror. Och den största orsaken är att det inte finns säkra aborter i fattiga länder. Jag kommer att gå marschen den 8e mars. Jag och Leonore. Jag vill vara med och bidra om kunskap och visa mitt engagemang. Förra året gick över 4000 människor i barnvagnsmarschen i 45 orter i hela Sverige. I Stockholm var det 1379 personer. Var med du också, lägg den 8e mars på huvudet och visa ditt engagemang! Vi ses där =)

En bild från hur det såg ut i Stockholm 2015

10458451_672741832851285_6291202127128927190_n

9 Kommentarer

  1. Emma

    Hej Paula! Tack för ditt inlägg, ju fler som uppmärksammar frågan destor bättre! Vi på RFSU ser verkligen fram emot att träffa dig på Barnvagnsmarschen! <3 I år är marschen lördagen den 5 mars, inte den 8 mars! Information finns på barnvagnsmarschen.se. Bästa hälsningar/ Emma, projektledare på RFSU

  2. Linn

    Blir så glad att du använder din plattform till att uppmärksamma såna här viktiga frågor som påverkar kvinnor världen över 🙂

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting