Allmänt

Imorgon bitti smäller det

Imorgon bitti 05:30 kommer vårt första poddavsnitt ut på itunes och alla andra ställen där man lyssnar på poddar. Det första avsnittet handlar om jämställdhet och här är en kort beskrivning:

I det allra första avsnittet av Paula och Hugos podcast lär vi känna Paula Uribe och Hugo Rosas lite bättre. Veckans tema är jämställdhet i en parrelation och paret diskuterar bland annat sina utmaningar och problem när det kommer till vem som gör vad i familjen. Måste det alltid vara rättvist och hur ska man göra om det råder delade åsikter om jämställdhet?

Glöm för INTE att prenumerera på vår kanal för att alltid få veta när ett nytt avsnitt kommer upp. Nu är även vår facebooksida igång och där inne kan ni ställa frågor som vi kommer lyfta upp i varje avsnitt. Vi spelar in vårt andra avsnitt på fredag så gå gärna in redan nu och ställ era frågor: https://www.facebook.com/PaulaochHugo/?fref=ts

P2052244

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting