Dagens fråga

Idag ska vi…

Trots en kall helg har jag starka vårkänslor. Kanske för att vi har startat med våra vårrutiner! Promenader till föris, och bakvägen hem. Brukar ta ca 45 minuter och vi tycker om att starta vardagsmornarna så.

I surret hemma planerar vi för den stora vårstädningen på tomten under veckan som kommer. Att löv ska krattas och vi kikar på vad vi ska plantera.

Idag är jag T A G G A D! Ingen har väl missat att det är primär av Game Of Thrones???? Vi försäkrade upp minnet i helgen genom att se om dom sista avsnitten på säsong sju.

Vi lyxar till det genom att gå på primären som HBO anordnar ikväll på en teater i Stockholm. Mingel, GoT-inspirerande tilltugg och visning på det första avsnittet. Mysigt att få till en liten måndags-dejt efter en jobbhelg för Hugo💗

-Kollar ni också GoT idag?

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com