Allmänt

Idag kommer att bli en rolig dag

Hade ett väldigt mysigt event igår tillsammans med Castello. Jag fick bjudna in härliga människor och vi fick smaka på en massa gott! En eftermiddag full av skratt och ost:

Med min älskade Pischis

Här är en gruppbild från tisdagens boxpass på WÖRKOUT:

Idag händer det spännande grejor minsann. Lorin kommer strax och ska glowa till mig. Sen åker vi in till stan för att möta upp Stella. Vi har ett coolt hotellrum där vi ska plåta. Har en MAGISK klänning från Frida Jonsvens och en till outfit som är liiiiite utanför min comfort zone. Det kommer förmodligen att bli en av dom roligaste plåtningarna ever och jag vill så gärna berätta varför vi plåtar men det får vänta ett tag till =)

Senare: Hämta ett paket, hämta barn, baka med mormor och ikväll är det avancerad Styrkefest. Jag längtar tills imorgon, då checkar vi in på hotell med vänner för att käka julbord💗 Hörs om ett tag igen, ha en magisk torsdag!

Gårdagens glädje: För länge sen hade vi en Canon kamera. Ni vet en riktig tegelsten till systemkamera. Otymplig men grym. Vi har trott att den har varit sönder men igår åkte Hugo in med den och det visade sig vara enkelt att fixa så den är tillbaka i vårt liv. Jag är SÅ glad, den kommer givetvis att följa med till Vietnam!

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com