BilderDagens outfitTipsTräning

Ice cream collection

 

I annonssamarbete med STRONGER

Ni har säkert inte missat Strongers senaste kollektion ”ICE CREAM”?Och hur läckra är inte alla plagg? Det jag älskar med denna kollektion är att det går att matcha allt tillsammans- att man kan få fler fina set ur en och samma kollektion!

Det känns lite som att jag har växt tillsammans med Stronger. Jag minns när jag hade mitt allra första samarbete med dom. Det kändes som att jag då var en bluff och inte matchade deras varumärke. Det grundade sig i att jag själv kände mig som en rookie som hälsoprofil.

Jag tror att det är viktigt att påminna sig själv om det i denna utsatta vardag som vi lever i tack vare sociala medier. Jämför aldrig dig själv med någon annan! Och kom ihåg att alla var nybörjare en gång i tiden. Så rocka ditt set från stronger med självförtroende! & unna dig själv något fint, såhär i morsdag till ära!

Med min kod ”ROSAS20” får du 20% rabatt på ditt köp hos Stronger- men koden är endast aktiv i 48 timmar så skynda dig att haffa just dina favoriter! Kolla in sortimentet HÄR

Just nya träningskläder är en sådan sak som ger mig ny motivation till att hålla igång träningen. Läs mitt tidigare inlägg med ”13 tips på hur du kommer igång och får motivation till träning HÄR

-Vilket set är din favorit? Jag kan inte välja!

Mellow pink shorts & Crave white linne Crush set & lush linne

Soda set & lush linne

14 Kommentarer

 1. Cecilia

  Alltså WOW, WOW, WOW! Du som redan var min girlcrush!!!!!!!
  Är kär i dig, din utstrålning och din inspiration som verkligen smittar av sig.

  HEJA DIG.

 2. StrongMama

  Paula!!! Jag får fan girlcrusch ??
  Du inspirera så mycket, jag slukar din blogg, bilder, Instagram och allt, man ska ju ha en inspirationskälla för att nå sina mål lättare, du är min. Fina Paula, kör på bara!!

 3. Jennifer

  Johanna, själv älskar jag att tyget är tjockt så byxorna inte blir genomskinliga ?

  Och wow vad snygga färger i denna kollektion!!

 4. Johanna

  Jättefina! Men har ett set av Stronger och tycker tyget är rätt ”tjockt” och andas dåligt så inget jag skulle träna i på riktigt. Har någon annan erfarenhet av detta och har de förbättrat detta i de nya modellerna?

  1. Jessica

   Jag förstår vad du menar med att tyget är tjockare men det finns jätte många modeller som har ”bättre” material. Dom enfärgade tightsen på hemsidan är oftast tunnare. Köp inte dom mönstrade som har blommat och sådant på sig för dom är tjockare. Jag har flera par av samma modell som Paula har på sig fast i svart och grått. Dom är mjukare, följsammare och tunnare!!

  2. Paula Rosas

   Jag vet exakt vilken kollektion du menar! Var en för ett par år sedan, med gröna, vinröda och svarta! Dom var lite tjockare men jag personligen tyckte om det!

   Dessa är tunnare, men sitter otroligt skönt. Jag tycker om strongers tights för att dom är höga i midjan. Det värsta jag vet är tights som åker ner när man köttar!

   1. Johanna

    Tack snälla bägge! Då ska jag kanske våga mig på att testa Stronger igen! Paula du får ju en att vilja köpa dem då ser så otroliga ut på dig!!

Visa alla 14 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting