Kärlek

I trygga händer hos Flora Kliniken

I annonssamarbete med Flora Kliniken

Under julledigheten körde jag in till stan och in till Flora kliniken. Vi tog en liten paus. Eller rättare sagt jag tog en paus. Jag har pausat fixet av naglar och hår på obestämd tid tills att läget förändras. Huden kändes mer angelägen eftersom att vi utför nästintill medicinska åtgärder. Inför mitt besök talades vi vid i telefon och då upplystes jag om Flora klinikens säkerhetsåtgärder.

-Jag hade en ensam bokad tid på hela salongen

-Det var endast jag och min hudterapeut Meva på plats

-Dom arbetar kliniskt och rengör alla ytor samt apparater

Jag kände mig trygg i det vetandet och känslan bekräftades även efter besöket. Jag gjorde återigen en microneedling och Meva bekräftade min känsla om att min hy börjat repa sig och mår bättre än på väldigt länge. Läs om mina tidigare besvär HÄR.

Efter just en microneedling får jag mycket frågor och kommentarer om mitt glow. ”Vad är hemligheten?”. Microneedlingen gör under för glowet!

När vi började..Nu🙌🏼

Vid mitt besök berättade Meva för mig att dom i detta nu väntar på nya högteknologiska apparater som gör susen för hudhälsa med mera. Jag känner mig trygg i deras händer och jag hoppas att läget i samhället kommer återgå till något mer normalt så att fler kan besöka dessa professionella, kunniga och duktiga terapeuter. Oavsett om dina besvär är stora eller små så ger jag mitt ord på att du är i trygga händer hos Flora Kliniken♥️.

6 Kommentarer

  1. Anna Andrén

    Åh hade så behövt detta efter all acne. De finns möjligtvis ingen salong närmare Gbg? Bor i Kungsbacka strax utanför så är lite långt till Stockholm 😅

    1. Sofia

      Nästan alla salonger erbjuder microneedling/dermapen, så det är bara googla 🙂 Tips är att kolla efter auktoriserade skönhetssalonger bara, de ska vara registrerade i Sveriges hudterapeuters riksorganisation (SHR) för att vara bra och trovärdiga.

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting