Allmänt

I mitt huvud

 

Friyay! Hugo kom hem igår efter en ride i Sverige. Både i jobb men också för att åks till Tyskland. Vi köpte all alkohol därifrån till bröllopet- det närmar sig!

Fredag. Innebär att det är sista lata dagen innan terminsstarten. På måndag börjar förskolan igen och vi har en 50 årsfest och ett dop att gå på i helgen. Idag njuter vi av en lugn kväll med tacos och mys, men först en plåtning hemma för Polarn O. Pyret.

Tankar i mitt huvud:

Har ni sett reklamen för Kalles Kaviar? En macka med kaviar och mosad avokado. En otippad kombo eller? Vi älskar Kaviar, min favorit är den med mjukost i.

Snart stänger vi utegymmet för denna säsong. Har insett att vi till nästa vår måste införskaffa en ny stång (så kallad tjejstång. Idag har vi bara ”herrstänger” och de är inte utformade efter en kvinnas grepp) samt lite fler vikter. Det är roligt att även jag hittar glädje i utegymmet nu!

Skillnaden på livet innan och efter barn. Förra söndagen var alla trötta och sega efter lördagens bröllop. Våra vänner låg i soffan hela dagen. Sov, åt burgare och tittade på serier. Vi? Vi var ute och cyklade med kidsen i spöregn:

Skolan börjar för mig nästa vecka. Spännande!

Vi gifter oss under valhelgen. Uppmanar alla till att rösta veckan innan. Känns SÅ viktigt att inte glömma att rösta. Vi är skyldiga vårt samhälle det!

Jag ska delta i en mässa för sociala medier. I publiken sitter företag och kunder som vill veta mer om hur det funkar. Jag ska tala i roll influencer. Ingen biggie? Presentationen är på engelska! Är redan nervös 🙈

Längtar lite till hösten. Plocka svamp, utflykter till skogen. Köpt lite målarfärg så tänkte att vi i helgen ska plocka lite kottar och stenar för att pyssla.

Happy friday med fredagsblommor!

3 Kommentarer

  1. Hanna

    Skulle du kunna göra en tydligare förklaring av skillnaden mellan herr-och damstång? Hade inte en aning om att det fanns olika 😅

    1. Bella

      Dam- och herrstänger skiljer sig i både mått och vikt. Damstången är lite ”kortare”, smalare grepp och väger 15 kg. En herrstång är lite ”längre”, har bredare grepp och väger 20 kg! 😀

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com