AllmäntOkategoriserade

I min gula, nya favorittröja

Inlägg innehåller annonslänk

 

Jag har kommit på de! Hur jag smidigt ska få in 60 minuter gång i vardagen. Det är bara en timme men ofta bommar jag just promenaden. Men nu, de senaste dagarna så går jag ”baklänges” till föris. Då får jag en timmes pw i samma veva som jag hämtar kidsen =)

Jag har gått vid Långsjön i alla år. Med hjärtesorg, men glädje, med cykel för att bada med kompisar efter skolan. Det är mysigt att fortfarande bo kvar där man växte upp.

Efter föris ska vi hämta upp ett taket. Jag tror att det är mina tärnors klänningar. Spännande!

Skulle vilja ha alla färger!

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting