Kärlek

I love you

Jag: Vet du vad det är för dag idag?
Hugo: Torsdag???
Jag: Jaaaa men vad mer?
Hugo: Eeeeh

Haha. Det är vår årsdag idag. För tre år sedan träffades vi på Arlanda och våra liv korades. Då ovetande om framtiden tillsammans med Hugo. Idag lyckliga med ett barn ihop. Tiden går snabbt och nu har Hugo tagit tronen som mitt längsta förhållande! Grattis till oss. Undra hur lång tid det kommer ta för Hugo att komma på vilken dag det är idag =)

Vi har inga märkvärdiga planer. Middag på banken och baka kladdkaka ikväll, det är både Hugos och Mollys favorit!

20141127-160748.jpg

20141127-160808.jpg

20141127-160828.jpg

7 Kommentarer

  1. isabella

    hej paula jag diggar verkligen din blogg har följt dig sen dag 1. tänkte om du kunde ge lite tips tex vad man ska tänka på o lite sånt till en nybörjare jag började blogga idag för första gången 🙂

  2. D. DeMarkey

    Ett stort grattis till er!!! Ja han lär väl lista ut det ganska snart eftersom han säkert läser din blogg eller? 🙂
    Vad fina ni såg ut på bilden längst ner, sån mysig bild. Vad otroligt att ni gått igenom en massa, sitter där som en familj med en dotter och har det så bra, vad glad jag blir för er skull.

    Kram och grattis

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting