Dagens matTips

Hustle ’n Flow

Jag och Meley åt brunch idag på Hustle ’n Flow. Wow vilken mat! Vi delade på en god bowl med smak av kokos och vanilj, äggröra, hummus, sötpotatisplättar och en massa annat gott

Den här typen av mat är bland det godaste jag vet! Mums i min mage

1 Kommentar

  1. Sandra

    Tycker ni gör rätt. Varför smyga om viktiga saker när vi istället kan göra våra barn medvetna och insatta på ett hälsosamt vis redan från början.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting