Allmänt

Hur ska denna dag gå ihop?

Jag är ute på vift idag. Bilös är jag också. Bilen är inne på verkstaden och det fanns ingen lånebil men idag kan jag hämta en. Idag ska jag befinna mig på tre olika platser. Globen, Spånga och Östermalm. I mitt entourage hittar vi Leonore, en bilbarnstol, en babysitter och en en väska med alla mina saker. Hur ska detta gå? I Spånga finns min lånebil. Det är dit jag måste ta mig för att få dagen att gå ihop.

Nu får jag skjuts av Hugo till träningen iallafall. Idag börjar min resa tillsammans med Pischa. Igår var jag på efterkontrollen och magen såg fin ut. Nu är det bara att börja med det jobbiga. Stärka musklerna igen!

12575745_10153697728431273_971186026_n

10 Kommentarer

 1. michan

  Hej
  Var du på efter koll på mvc?? Kollade du magmusklerna då?
  Varför jag undrar är för min sköterska sa att dom inte kan se sånt och jag vill inte boka tid på vårdcentralen och säga hej kan du titta på mina magmuskler.
  Mvh Michan

 2. iz

  Isabelle: vilket konstigt tänk. Är väl alltid bra att träna upp kroppen. Som Paula skrivit innan så mådde hon bättre denna graviditeten då kroppen var stark. Plus att Paula är aldrig fet!

 3. Isabelle

  ÄÄ gör klart alla ungar du ska ha å träna efter det i stället för att fetta upp sig massa å sen träna hårt å sen föda barn om nåt år å bli fet i gen å få kämpa ännu hårdare.. fattar inteee hur man tänker då !!!!!?!?????

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting