Tips

Hur man gör Slime

Efter att mamma har misslyckats otaliga  gånger att göra Slime med barnen fick jag idag kavla upp ärmarna och visa. För hemmagjord Slime behöver du:

Raklödder, Limm, Linsvätska, karamellfärg och glitter. 

Gör såhär: 

Häll upp lika delar lim som raklödder i en bunke. Ta en visp och vispa ihop till en enhetlig smet. Häll på några sprut linsvätska (testa dig fram). Tillsätt karamellfärg om du vill ha färg.

// I flera timmar skulle dom kunna hålla på bara för att höra ljudet när man pokar

Kommentarer

 1. e

  Alltså hur kan det här har blivit en grej?? Slime alltså. Varför tycker folk att detta är underhållande, förstår verkligen inte haha 🙂

 2. Tuffjanna

  Viktigt att det är rätt lim kan jag tipsa om.
  Vi har testat flera som inte funkat. Dom två sorter som så att säga gets the shit done är hobbylim från Panduro alternativt ICABasic.

  Vi har även haft rakgel för kvinnor. Funkar i stort sett lika bra och luktar myyyycket godare tycker jag.

 3. S

  Superkul med slime! Men tänk på att det kan ge allvarliga allergi-reaktioner om man använder kemiska ingredienser (som min och linavätska).

  1. Josefin

   Exakt. Både lim och raklödder innehåller massa kemikalier och parfym som kan vara både allergiframkallande och hormonstörande. Glitter åker ner i avloppet och sedan ut i våra vattendrag där vattenlevande djur äter detta. Not so good. 🙁

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com