Tips

Hur jag redigerar mina bilder

LIVETS upptäckt skedde i fredags! Vår vän Carro visade mig och Hugo ett himla läckert filter på Lightroom.

Bild före redigering:

Bild efter redigering:

Filtret är köpt via lightroom och heter ”Menorca”. Man får med hela fem härliga filter där alla hör samman. Via appen kan man enkelt importera bilder och sedan redigera bilderna med endast ett knapp-tryck.

Före & efter:

Menorca är mitt ”sommarfilter” och jag har precis upptäckt lightroom och misstänker att det finns många, många fler härliga filter. När jag redigerar bilder har jag inget intresse av att förvränga sanningen och verkligheten. Filter kan istället hjälpa till att förmedla en härlig känsla.

Så tips, tips, tips är att kika in lightroom och filtret ”Menorca”!

15 Kommentarer

 1. D

  Hej Paula! Vilken storlek har du i din vita baddräkt? Är det din vanliga storlek? För läser jag recensioner om den så är den liten i storlek. Den är supersnygg😍😍

 2. Matilda

  Vad har du för läppstift på första bilden? Du lyckas alltid så bra med färgerna på dina läppar 😍

 3. lisa

  Hej, lite off topic men Menorca är en super fin liten ”fiske” ö (nära Mallorca) som jag rekommenderar som resmål när covid tillåter 😀

 4. Cornelia

  Tycker det kan passa på vissa bilder, men gillar inte när färgerna blir helt olika mot verkligheten.. inte heller så glad i det kalla ljuset, ser inte så sommar-mysigt ut tycker jag. Men bilden på frukten var snygg!

 5. Agnes

  Kanske en dum fråga men hur ser Lightroom appen ut och var köper/hittar man filtret? Hade varit kul med en guide för wow vad fina bilderna blev 😍

 6. emma

  Nu kanske jag är lite dum men var hittar man filter på Lightroom? 🙈 Har använt de super länge men inte hittat filter! Super fina kort 😍

   1. Paula Rosas

    Jag köpte filterna via safari och inte i själva appen! Skapa ett konto i appen lightroom och köp filtrera via www och sedan importerade jag in filtret i appen ♥️

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting