Dagens fråga

Hur får man ihop det egentligen?

Dagen har bara rusat iväg, typiskt mig att starta upp många projekt i livet. Måste pussla med min vardag varje dag, för att få in allting. Min träning inför att söka till Gladiatorerna tar massor av tid just nu. Dels pt men också en massa lågintensivt. Tre timmar som jag ska få luckor till för att promenera. I praktiken låter det enkelt men svårt att faktiskt få in i livet.

 

Jobb

Familj

Vänner

Deadlines

Hugos satsning inom crossfit

Clean

Träna inför Gladiatorerna

Bröllop

Podd

Hemma jobbet (städning osv)

Egentid?

Dejta?

Och nu också dansa

Puh, hur får man egentligen ihop vardagspusslet? Och jag har inte ett 8-17 arbete men känner ändå att tiden är otillräcklig. Hur gör ni? Jag önskar fler timmar på dygnet!

Mitt främsta tips är att avsätta tid för allting, gör upp en plan. Efter att jag fick mina två barn blev jag effektiv vilket jag lever på idag. Och att hela tiden ha dialog hemma. Jag påminner Hugo om påminnelser. Ber han skriva upp i kalandern mina aktiviteter så att vi inte missar varandra. I höst kommer jag att få dra ner på allt för då ska studier också få plats i mitt liv.

MEN! Gud vad roligt det är att dansa, Mommo är grym. Han har satt ihop en koreografi och vi har redan en massa planer på fler danser till andra låtar. Tycker ni om att dansa? Det gör mig lycklig. Vi körde hela morgonen innan jag tog en paus genom lunch hos Lindex. De lanserar en ny klädkollektion för kids. Frida Fahrman var min bordsdam och det blev mycket prat om bröllop. Hon gifter sig i sommar.

Nu-effektiv tid med datorn i två timmar, sen hämta kidsen! I eftermiddag är det gymnastik. Kom igen gänget, vardagspussla men glöm inte bort att andas mellan varven och koppla av. Vi har hälsan enbart en gång =)

Fina vårnyheter hos Lindex

Det bjöds på en god, vegetarisk lunch 

Fina Josefin och Sheila 

Tröja: Na-kd, Byxor: Lindex, Skor: Adidas

 

4 Kommentarer

 1. Cassandra

  Låter väldigt stressande att få in allt det där! Jag tror du fär satsa på att bortprioritera några tårtbitar ist. För din egen skull. När vi planerade bröllop han jag i princip bara det, jobba och träna (hade inte barn då). Var rädd om dig och stort lycka till med dina projekt.

 2. Malin

  En kalender på mobilen som är synkad med ens partners. Drömmen. Vi skulle inte klara oss utan den. Allt som jag lägger in syns även i hans kalender direkt, han får även en notis om att jag lagt in något, och tvärt om såklart. Weekcal heter den.

  1. Julia

   Det har vi med! Helt grymt. Man kan ha en som är bara för ens egna saker i en färg och så kör man den delade i en annan färg! Bästa prova det om ni inte gjort

 3. Jungfrumamma

  Ja det är mycket som ska göras verkligen. Jag trodde jag hade mycket haha, du har betydligt fler saker :D. Om man satsar på att hinna med alla bitarna är det ju toppen att ha ett tydligt schema. jag hatar scheman och vill bara leva helt fritt med så lite inplanerat som möjligt. Jag är lite annorlunda haha. Jag vill ha lite mer av den planerande sidan, men blir typ mer stressad av det på något sätt.

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com