Dagens fråga

Hur bor vi här i Stöten?

Fick en fråga om hur vi bor här i Stöten. Vi bor i ”Pistbyn” som ligger precis intill backen. Det finns spår så att man kan sätta på sig skidorna och åka direkt till backen och från backen till stugan!

Tre sovrum. Två med dubbelsängar och ett rum med två våningssängar. Så åtta sovplatser, här får man lätt plats tillsammans med en familj till. Vardagsrum och käk i ett och två badrum. Molly blev lycklig igår när hon upptäckte bastun.

”Då kan vi basta och rulla i snön”. Kommer bli kul att se om hon faktiskt vågar🙈

Det allra bästa med stugan är att vilket fönster man än tittar ut från ser man ett vackert vinterland. Snön gör mig lycklig, eller att uppleva naturen rättare sagt. Lofoten i Norge ligger på min topp tre önskemål på resor. Jag hoppas verkligen att vi kommer dit någongång🙌🏼

Ser ni backen bakom husen?

3 Kommentarer

  1. Olivia

    Kämpa på! När jag var liten var jag hemsk att ha o göra med i backen, det tog LÅNG tid innan jag uppskattade skidåkning, men vi åkte iväg varje år ändå. Många gånger till Åre med nattåg från Skåne (tänk all packning, plus två barn). Det sjukaste måste ändå vara att mamma och pappa (mest mamma) fixat med middagar till ALLA kvällar utom en (då åt vi på restaurang). Alltså de tog med sig fryst mat i frysväskor för att spara pengar. Är så imponerad av mina föräldrar som la ner så mycket tid och kärlek i våra skidresor, är evigt tacksam för att jag kan och är duktig på skidor idag. Det är en fantastisk sak att kunna nu i vuxen ålder! Kram om er <3

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com