Kärlek

Hugos överraskning inför alla hjärtans dagm

Hugo: Det var länge sen man såg dig i annat än mjukis, jeans eller träningskläder.

Paula: F you.

Hugo: Men i helgen lär du vilja sätta på dig klackskorna.

Paula: Vadårå?

Alltså min man. Han KAN. Igår så avslöjade han planen för alla hjärtans dag som han hintat om under den senaste tiden. Vi ska på matupplevelsens matupplevelse på den lyxiga krogen Frantzén!

Hugo berättade att han hade bokat detta innan restriktionerna stramades åt ytterligare där i december. Och att restaurangen meddelat per mail att det anpassat arbetet efter FHM direktiv vilket gör att besöket känns tryggt.

Vår lunchsittning är i åtta timmar (helt galet!) och tydligen så kommer man att vandra runt i byggnaden där restaurangen ligger som en del i upplevelsen. Frantzén är den enda restaurangen i Sverige som har tre stjärnor i Michelinguiden och förväntningarna är skyhöga. Temat på maten är gastronomisk och avsmakning. Jag är inte matkräsen men min gräns går vid läskiga inälvor (typ hjärta, lever osv). Det är tur att jag har med mig Hugo för om det serveras något alldeles för läskigt kan jag smidigt peta in det i hans mun 😂.

Har någon varit på Frantzén? BERÄTTA om upplevelsen! Var det det bästa ni har upplevt? Givetvis delar jag med mig utav min upplevelse efter helgen!

Jag älskar dig. Tack för att du efter 10 år fortfarande anstränger dig för att överaska mig med sånt som du vet att vi drömmer om tillsammans ♥️

6 Kommentarer

 1. Lisa

  Har varit där (och på flera andra i gengren) och Frantzen är min överlägset bästa matupplevelse. Heeeelt galet bra! Maten är fantastisk och inte experimenterell, och miljön ljuvlig.
  Blir en grym alla hjärtans dag!

 2. Jade

  En helt fantastisk upplevelse, i alla detaljer. Servicen är personlig men inte insmickrande. De kommer ha full uppmärksamhet på dig och hjälpa dig med dörrar, stolar osv – lite ovant. Tipsar om att ta ett blandat vinpaket – hälften juicer osv – otroligt goda!

 3. Anna

  Absolut värt varenda krona!
  Det går inte att föreställa sig hur bra och genomtänkt, välplanerat allt är i minsta detalj.
  Du kommer älska det, och maten är något helt fantastisk. Det finns ju en anledning varför just han har ⭐️⭐️⭐️

  1. Nina

   Ni kommer inte bli besvikna. Magiskt komponerade rätter med en hög dos av kärlek och kreativitet. Ett riktigt hantverk! Miljön är underbart välkomnande, som att vara hemma hos…

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting