Tips

Hugo börjar gråta

Bästa avsnittet hittills. Ett helt avsnitt tillägnat till vårt förhållande. Varför var jag beredd på att kasta in handduken i helgen och varför börjar Hugo gråta mitt under inspelningen?

Itunes: https://itunes.apple.com/us/podcast/id1219349784
Android: http://paulahugopodcast.libsyn.com/

 

Kommentera gärna vad du tycker om upplägget. Hugo vill gärna ha teman över varje avsnitt och jag kan tycka att man kan kombinera med lite friare tyglar, likt detta avsnitt! =)

Paula&hugos_Podcast

6 Kommentarer

 1. Sofia

  Älskade detta ärliga och väldigt öppna avsnitt! Känner igen mig i så mycket som du beskriver Paula, allt ifrån att vara projektledaren i familjen till att inte orka påminna om mors dag (blev inte heller firad min första), men iår svalde jag min irritation och påminde och blev ordentligt firad ?

  Ville bara tipsa om en jättebra firma som fäller träd: http://www.klatterapan.se/

  Älskar att lyssna, tror jag nu lyckats få min man lite intresserad att lyssna med och jag tror han skulle känna igen så mycket med och förstå mer, Det är så fint att se att ni kan prata om så ”känsliga” saker och ändå kunna ta er igenom diskussionen på ett så bra sätt och att det inte spårar ur och ha sån fin förståelse för varandra.
  Tack för att ni delar med er så öppet ?

  Fråga: introt till podden, hur kom det sig att det blev Den?

 2. Jennifer - Ännu en föräldrablogg

  Hahah förstår dig verkligen angående morsdag, har samma ”problem” här hemma. Ungefär lika roligt som att behöva påminna om att man fyller år i veckan… Och av nån anledning så behöver jag inte göra det så därför tänker jag att morsdag inte ska vara så svårt att få in heller 😛

 3. Amanda

  Läs boken ”kärlekens 5 språk”, ett tips! Verkar som att ni två har olika kärleksspråk, kan vara bra att förstå hur den andre visar kärlek! 🙂

 4. Johanna

  Haha men Paula!
  Hur skulle du reagera om du har tappat bort något och Hugo blir så där sur på dig? Eller vad känner barnen som kanske hör på?
  Förstår dig dock! Förut så kunde jag också bli så sjukt arg över sådana saker, men det är kanske inte helt rättvist 😉
  Kram

 5. Lisa

  Mina barns pappa säger inte ens Grattis på morsdag till mig. Kalla mig självisk om man vill, men jag vill allt ha uppmärksamhet på morsdag ??

 6. Anna

  Åh vilket underbart avsnitt! ÄLSKAR att ni är så genuina! Lever exakt likadant med en ettåring och en fyraåring och en elitsatsande man. Hög igenkänning och SÅ kul, fortsätt med det ni gör! : ) Stor kram!

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting