BilderKärlek

Hugo 30 år

Innehåller annonslänk för Visit Cascais

Dagen D är här- idag fyller Hugo 30❣️ Sa det till han idag, det känns som att han har fyllt år i flera veckor nu. Är så trött på att uppvakta honom?

Skämt åtsido- imorse hjälpte hotellet mig med att ordna VÄRLDENS frukost

Hugo blev så glad, det hör till att få frukost på sängen när man fyller år.

Sedan var det dags att bege till Oitavos Dunes, golfbanan som är rankad som 55 bästa i världen och bästa i Portugal.

Golf-Pulkan

Hugo blev så glad när jag berättade att vi skulle spela golf idag, och att även jag skulle spela♥️. ”Det här är den bästa dagen i mitt liv”.

Mitt läckra set kommer ifrån Björn Borg Vilka slag Hugo slog! Det var så otroligt vackert på golfbanan

Golfbilen var riktigt rolig

Under dessa dagar har vi pratat massor. Vi har verkligen kommit varandra nära igen under de senaste månaderna. Vi själva förstår inte riktigt varför det plötsligt blev tufft mellan oss. Vi föll för de klassiska, fastnade i jobb och vardag och ett avstånd mellan oss växte fram.

Det har känts skönt att vi båda har varit villiga att kämpa. Att vi har en sådan stark kärlek till varandra att det inte fanns ett annat alternativ än att lösa det tuffa. Vi är varandras själsfränder och jag är villig att kämpa för Hugo genom hela livets berg och dal bana. Jag sa ja till honom när vi gifte oss, och jag sa ja i ”vått och torrt”. Det löftet bär jag nära hjärtat❣️

Ikväll har jag bokat en fin resturang inne i Lissabon. Vi åker hem ganska tidigt imorgon så kvällen blir vår sista tid här i Portugal. Det har varit magiska dagar och jag har fått skämma bort min favoritperson riktigt ordentligt.

Vi som aldrig har varit i Portugal tidigare är mållösa. Vi älskar precis allt, och pratar om att komma tillbaka redan till sommaren med ungarna. Vi kikar lite på Algarve. Någon som har varit där? =)

Igår var vi tjusiga och matchade i svart

13 Kommentarer

 1. Sofia

  Visste inte att du spelade golf. Kul att göra något tillsammans. Men Hugo måste väl ha fattat att ni skulle spela golf när ni hade golfklubbor med er?

 2. ElinSve

  Vi var i Algarve för två årsen, det var fantastiskt! Inte sådär jobbigt turistigt som det kan vara i tex Grekland. Väldigt god mat, fina stränder och natur! Vi kommer åka tillbaka. Det enda minuset är att det är otroligt kuperad, så man får gå väldigt mycket och vara beredd att gå i backar.

 3. F

  Sista bilden ser nästan retuscherad ut ? Hugos ansikte lyser upp som om solen lyser på honom men solen är ju bakom
  Er?? Rolig bild

 4. Yenny

  Inte Algarve, bara massa turister där. Rekommenderar en gammal fiskeby som numera är ett surfingmecka vid kusten, Ericeira. Ca 4 mil norr om Lissabon, helt amazing. Har varit där flera gånger om året i nu 32år! Vill du ha tips så här av dig ?

  Btw, ni ser ut att ha haft en amazing resa ?

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting