Allmänt

Höstiga happy nails

Det var på hög tid dags att vässa till höstklorna, jag skämdes när jag la fram mina sorgliga naglar hos @fridaselkirk 🤣Jag har tagit ett litet sommaruppehåll från glada naglar och det är inte bra för mig. Är naglarna fula så tappar jag det och river av dom. Detta gör jag helt ovetandes!

Men nu är glada naglar tillbaka… Den här gången valde jag att göra mina glada naglar hos Frida i höstiga toner. Påminner om fin-choklad😍

Nu är lacket på igen och naglarna får en chans att växa till sig utan att jag är där och river. Någon annan som måste måste göra såhär för att låta naglarna vara? // Nästa gång blir det glada sten-naglar

1 Kommentar

  1. Jennifer

    Japp, är precis likadan. Med nagellack på (även om jag själv har målat) så river jag inte på dom. Däremot om de känns för långa eller om lacket är typ 70 procent borta så är risken stor… Utmanar mig själv rejält nu med att fila istället för att klippa och försöka lacka en gång varannan vecka för att dessutom stå ut när det börjar flaga lite 😉

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting