InredningTips

Höstfint med Desenio

I annonssamarbete med Desenio

Hösten är kommen och traditionsenligt ”renoverar” jag hemma genom att byta ut planscherna i vår fina tavelvägg i vardagsrummet. Jag brukar byta ut motiven en gång i kvartalet och väljer utifrån säsong. Vinter till vår, vår till sommar, sommar till höst och från höst till vinter.

Såhär ser vår höstiga tavelvägg ut:

Varje bild symboliserar något. Vi börjar från vänster!

”Good vibes only” är visdomsord som vi lever för varje dag, och eftersom att jag fick livets craving på Prosecco i somras kändes det passande att sätta upp en plansch på vackra champagner glas.

Ni vet också att vi började cykla mycket i somras, så bilden på cykeln symboliserar ett nytt intresse och aktivitet som vi ägnat oss mycket åt den senaste tiden.

& och fyran byter jag aldrig ut. Vi är fyra i denna familj. Hugo, jag, Molly och Leonore.

Den nedre raden då, vad symboliserar den? Denna höst firade jag och Hugo ett år som gifta. Vi kommer alltid att fira våra bröllopsdagar tidig höst, och september blev 2018 min absoluta favoritmånad på året. Vår bröllopsblomma blev Dahlia just för att den har sin säsong på hösten. Så i den nedre raden hittar vi vackra dahlior, tillsammans med andra vackra höstblommor.

I min traditionsenliga ”renovering” byter jag också ut plädar och kuddar för att få ett lyft i vardagsrummet. Det behövs inte speciellt mycket för att det ska kännas nytt och ombonat. Jag är glad över just denna tavelvägg, och att med enkla små steg var tredje månad får vardagsrummet sig ett lyft. Brukar också matcha blommorna i vardagsrummet med vad som sitter på väggen:

-Om du skulle vara sugen på ett uppsving i form av tavelvägg eller planscher så kan du använda min kod ”PAULAROSAS25” för 25% rabatt hos Desenio. Koden gäller mellan 1-3e oktober, dessvärre inte på ramar och handpicked/personal posters. Du hittar Desenios grymma utbud HÄR

9 Kommentarer

  1. Malin Svensson

    Vilka storlekar på bilderna är det? Perfekt symmetri på tavelväggen, vill ha liknande upphängning nu när vi snart får vår nya säng och äntligen kan inreda med tavlor. Svårt att se vilken storlek det är bara ? skulle verkligen uppskatta svar ??

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting