Okategoriserade

Hösten flyttar in

Satt och pysslade i köket igårkväll. Vi hade så otroligt mycket äpplen hemma så fick feeling att inreda med lite äpplen. Visst vart det fint? <3

P1015569

Skålar: Ikea
Äpplen hemifrån, kottar utifrån
Ljusslinga: Indiska. Köpt för ca ett år sen och så fiffiga! Går på batteri
Stenar: HM Home

P1015572 P1015574

P1015576

4 Kommentarer

  1. angelica

    Hoppas du läser kommentarer för då kommer du skratta nu ?

    Kom å tänka på en rolig sak när du skrev fiffiga.
    Min kille är norsk (jag bor i norge) så i början när vi var tillsammans och jag pratade om fiffin så kallade jag den först just fiffi. Så hade vi en kompis ifrån sverige på besök hos oss och vi åt tacos. Och då fanns det gräddfil på tub här och då säger hon ”ååh vad fiffigt” och han kollar på mig direkt. Han trodde att fiffi var namnet på just min fiffi och inte att de kallas fiffi liksom ?

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting