Bilder

Hos Pippis mamma

Efter en lång förmiddag hemma med alla nya roliga leksaker som man har fått i julklapp så börjar det klia lite i kroppen. Söndagseftermiddagen spenderades hos Pippi Långstrump på Junibacken. ”Bibbi, Bibbi, Bibbi mamma!”. Man hör ingen annat ur barnet. När hon är stor nog ska hon få en tripp till Vimmerby som födelsedagspresent. Där ska Molly minsann få hälsa på Pippi. Just nu går det en tre delad dokumentär om Astrid Lindgren på SVT, följer du den? Jag gör det, sista delen kommer nu på nyårsdagen, hur bra som helst!

Pappa och dotter

En mamma

6 Kommentarer

 1. Frida

  Jag följer också dokumentären om Astrid, det är så intressant att få reda på hennes bakgrund och hur de olika filmerna uppstod. Hennes filmer förgyllde min barndom och gör än idag, tror aldrig man blir för gammal för dem 😀 kram

 2. Therese

  Det tycker jag verkligen att ni ska åka ner till Vimmerby! Molly kommer älska det när hon är större och förstår :). Men jag själv på 24 år tyckte det var magiskt underbart att gå där på Höstmarknaden i oktober och minnas från när man var liten. Du och Hugo skulle nog uppskatta det minst lika mycket! Det tar fram barnet i en :). Ville inte gå där ifrån haha. Så pass mysigt!! :). Kosta va det kosta vill, så värt det! 🙂

 3. Jen

  Jag kan verkligen inte hålla med om vad ”Kardashians” skriver. Jag har jobbat på ALV i flera somrar och vi gör ALLT för barnen, ingenting kring våra planer handlar om pengar.

  Så jag hoppas verkligen ni tar en tur till ALV, det är en underbar plats för barnen.

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting