InredningTankarTips

Hoppfull tavelvägg från Desenio

I annonssamarbete med Desenio

Jag har förnyat tavelväggen i vardagsrummet med fina poster från Desenio.

Vi lämnar snart 2020 och jag väljer att vara hoppfull. Jag hoppas att 2021 ska bli ett bättre år och ville föra in hoppet i mina val av poster.

Min kod PAULA30 ger dig 30% rabatt hos Desenio till och med 17e december (Gäller ej på ramar, handpicked eller personliga posters). Se hemsidan HÄR.

Peace Dove

Den här postern på duvan är faktiskt ur Desenios limiterade julkollektion ”Holiday Collection. Alla poster ur den här kollektionen är ljuvliga men jag fastade verkligen för duvan. Duva symboliserar hopp och fred för mig. Sedan morfar gick bort tänker jag på honom som en duva, så det känns fint att vi har just en vit duva som pryder vår vägg just nu.

Golden lines

Jag har svårt för att matcha guld och silver. Vi har valt mässing detaljer i vårt hem så jag ville sluta samman även i valen på poster.

Shiny shades

Mer guld i denna grafiska post. Barnen tycker att det ser ut som en godispåse och godis.

-Monochrome fern

Ormbunksblad som jag tycker knyter an till posten på duvan.

Rainbow sky above Paris

Det här är hela familjens favoritpost! Jag blir så himla glad över att barnen noterar när jag ändrar om. Det första dom gjorde när dom såg den nya tavelväggen var att ställa sig i soffan och titta på just den här. Leonore frågade om vi trodde att enhörningar gömde sig bakom husen vid slutet av regnbågen.

Thankful for today

Alla dagar räknas♥️.

Dom här tre posterna byter jag aldrig ut

Något jag däremot byter ut en gång per år är den här kalender posten. Det första vi hittar efter är vilken veckodag alla i familjen fyller år. Jag kommer att fylla 30 år på en måndag.

Under 2020 blev jag en skogsmulle som fick en helt annan syn på natur och skog. Tidigare har vi haft posters med palmer i hallen. Palmer, sol och bad är fantastiskt men det känns så långt bort. Skogen känns betydligt närmre och det kändes givet att just poster på skog ska få pryda väggen i hallen.

Foggy woods, Forest circle och Sunlight in the forest

Älskar just den här

Använd min kod PAULA30 och få 30% om du också vill förnya lite hemma. Koden är giltig till och med 17e december (Gäller ej på ramar, handpicked eller personliga posters).- Se Desenios stora utbud HÄR.

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting