Träning

HOME WORKOUT

Jag har sagt det förut men säger det igen- med miniband kommer man långt i hemmaträningen! Invigde mina nya tights som får mig att bli glad och tänka på sommaren med ett brutalt 🍑 pass.

✅Det enda du behöver är ett längre miniband

1️⃣Squat

2️⃣Höftlyft

3️⃣Enbensutfall (en sida i taget)

4️⃣Enbenskick (en sida i taget)

5️⃣Enbenssquat (en sida i taget)

Kör samtliga övningar i 45 sekunder med 30 sekunders vila mellan repetitionerna X 6 varv 💥.

7 Kommentarer

  1. Tia

    En fråga! Tycker du det är kul att träna med miniband? Vet ju att du också kör cross fit å med tunga vikter, hur motiverar du dig då att köra med gummiband? Jag har jättesvårt för det. Älskar de tunga vikterna å gummiband känns inte alls kul. Misstänker att det är jättebra träning dock så jag hade gärna ändrat inställning 😅

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting