Okategoriserade

Hitta rätt hudvårdsprodukter

Lagom till sommaren så blir dom flesta tjejer lite mer mån som sina utseenden. Jag är inget undantag.

Så nu tänkte jag tipsa er om en skönhetssajt som har allt en kvinna önskar sig när det kommer till skönhet och hudvård. Dessutom bjuder dom på riktigt vettig info.

Sajten heter hudvardsprodukter.info Gå in och kika, länk finner ni under bilden.

Hitta rätt hudvårdsprodukter för bra hudvård samt få information hur du ska använda dina produkter på bästa sätt. Skapa dagliga rutiner för synliga resultat.

5 Kommentarer

 1. Viktoria

  Hejhej Paula 🙂
  Jag undrar om du lärt känna Molly som person eller hur man ska säga? Är hon glad, arg, envis eller kan man säga det redan nu? Och har dina tankar hur du som mamma ändrats? Tack för en bra blogg 🙂

 2. Johannas

  Hej Paula! Jätte bra blogg 🙂

  Jag har bara en fråga, jag köpte vr idag och läste eran intervju om Molly, då såg jag att ni tänkte på vilka bilder ni la ut på henne och det stod att du sa att du aldrig skulle lägga ut nakenbilder i badkaret att där går gränsen. Men du har lagt ut bild på henne i badkaret.

  Ändrades det när hon föddes haha? Hon var för söt för att inte lägga ut bild på eller tänker du på att du inte borde lägga ut ”nakenbilder”? Bara en fråga 🙂 måste även säga att du verkar vara en sån mysig mamma och ni så bra föräldrar och hugo en rolig pappa. Lycka till i framtiden! Kram 🙂

  1. paulas

   Hej Johanna! =) Med nakenbilder menade jag där hela hon syns, jag skulle aldrig lägga upp bilder där snippan syns, där går min gräns! Men badbilder har jag inga problem med. Ha en fin sommar, kram kram

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting