Dagens mat

Hemlagad mat är alltid godast

Igår åt vi något som vi brukar äta mycket av hemma- fiskpaket. Det är så himla enkelt att göra men så jädrans gott. Här i Spanien är det så himla fina råvaror, så det behövs inte alls mycket för att få den där fantastiska smaken

P7130214 P7130217 P7130220 P7130224

Min hunkiga grillmästare

P7130209

P7130208

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com