Allmänt

Hej från helgen

Hoppas din helg har varit fin. Molly blev snorig i fredags så hon stannar hemma med mig och Leonore idag. Den lilla nyser, är lite glansig i ögonen och hostar lite. Gissa om jag är orolig… Än är allt stabilt och jag önskar att hostan ska väck, inte bli värre. Det är tufft att hålla Molly från Leonore. Hon vill pussa, krama och sitta nära. Precis som hon alltid får göra men inte nu.

Vi pysslar, spelar lotto, leker med leksaksköket och utforskar vår nya mixer. Smoothie är alltid gott! Båda är inte helt krya men det kliar i kroppen på mig. Molly sover fortfarande en stund på dagen så tänkte matcha hennes sovtid med att slänga ner båda i vagnen och gå en powerwalk. Det blir första gången jag går ut i syftet att få dom att sova samtidigt i vagnen, håller tummarna för att det går.

12516360_10153702973111273_600180994_n

9 Kommentarer

 1. Ida

  Hej Paula älskar sin blogg och dina barn är så underbart söta:) har tänkt fråga länge vart klänningen eller jumpsiuten du hade på nyår är ifrån?:) tacksam för svar?

 2. Hana

  Vill bara säga hur glad jag blir över att ni har Molly hemma när hon är snuvig!
  Jag jobbar inom förskola och har mött alldeles för många föräldrar som lämnar barnen på förskolan trots att de är sjuka. (Jag förstår att ibland måste man, men har man möjlighet så bör man verkligen vara hemma med de små när de är sjuka)
  När barnen är sjuka på förskolan så tar det dels längre tid för dom att bli friska, iom att de inte får den vila de behöver, men de smittar även ner andra barn och personalen.

  Så, stort heja till dig och alla andra föräldrar som stannar hemma med sina barn när de är sjuka!

 3. Linnea

  Förstår att du är orolig men infektioner är omöjligt att undvika! RS når sin pik vid 4-6 dagar så om det är ett rsvirus ska man kunna andas ut efter iallafall6 dagar 🙂 <3

 4. Sanna

  Krya-kramar! Skulle vara kul att läsa om lite olika recept ni gör i mixern. Tycker också att det är kul att läsa och följa din träning, du inspirerar mig så 🙂

 5. Diana

  vad vacker du ser ut på bilden.
  alla här på barnens föris är grymt sjuka med hosta som aldrig släpper, inkl jag har en hosta som aldrig släpper. 🙁

  krya på henne och ha en fin måndag.

 6. -Jenny-

  Det är nog svårt att undvika förkylningar med andra barnet tyvärr. Trots att vi höll storebror hemma i mer än två månader från förskolan förra året när lillebror var alldeles ny blev han förkyld. Första förkylningen fick han 1 vecka gammal och när han var 4 månader hade han nog varit snuvig i tre omgångar redan. Nu är han 1 och känns inte lika ömtålig. Det är hemskt när bebisar blir sjuka. Hoppas att Leonore klarar sig. Om inte så fixar ni det också, det gör man som förälder.

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting