Tips

Hårvård är lika viktigt för mig som hudvård

I annonssamarbete med Klippotek1

Sol och hav är härligt, men det sliter på håret. Jag hade med mig Loreals schampo och inpackning som har solfaktor i sig för att skydda håret på semestern.

I och med att jag snart ska ut och resa igen gick jag till Camiliah för att få en fuktbehandling. Vi la i en smartbond medan hon hjälpte mig med att färga och vaxa mina ögonbryn.

Smartbond är en skyddande kur som man börjar med på salong för att sedan sköta resten hemma. Kuren gör att ditt hår skyddas, blir mjukare, starkare och får mer glans. Precis som med hudvård så bör man investera i hårvård!

Om du uppger ”PAULA” vid en bokning hos Klippotek1 (finns både i skärholmens centrum och Gröndal) så bjuder dom på första salongskuren och du får med dig en flaska smartbond hem för att fortsätta vårda. Detta har ett värde på 800 kr. Ring 08-710 19 00 för att göra en bokning! =)

Vi gjorde alltså bara vård på mitt hår. Jag har sedan en tid låtit min egna hårfärg varit min bottenfärg och kände inte att jag ville förändra något. Jag älskar den hårfärgen som jag har just nu!

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com